Sygeforsikring til dit kæledyr

Forsikringer til dit kæledyr

Man kan forsikre alle sine kæledyr, lige fra kanin til hest, men de forsikringer, vi taler om her, er dem til kat og hund.

Som hundeejer ved alle, at man skal have en lovpligtig ansvarsforsikring og de fleste kender også til sygeforsikring, hvor man kan få hjælp til regningen, hvis ens kæledyr kommer ud for en skade eller bliver akut syg.

Det er med sygeforsikring som med alle andre forsikringer: Man håber, man aldrig skal bruge dem, men er uheldet ude, er de rigtig gode af have!

Det er jo sådan i dag, at vi kan lave rigtig mange ting med et godt resultat; Eksempelvis hvis Vapsi brækker benet eller Pjevs får dårlig lever og skal igennem undersøgelser med blodprøver og ultralydsscanninger inden man har et reelt grundlag at udfærdige en behandlingsstrategi på, der måske involverer månedsvis medicinering.

Begge eksempler kan i mange tilfælde ordnes med et godt resultat, men det er de færreste, der lige har x antal tusinde kr. til at hive op af lommen en lørdag eftermiddag.

Her er det at forsikringen træder ind og hjælper.

Når man har betalt sin regning i klinikken, sender ejeren den videre til sit forsikringsselskab, der så overfører det beløb, de dækker, til ejers konto.

Der er mange forsikringsselskaber, der tegner sygeforsikring på kæledyr.

Dét, jeg synes, man skal være særlig opmærksom på, er:

 

De nedenstående forsikringsselskaber er listet op i tilfældig rækkefølge og at de står her, er kun ment som en service-oplysning – det er ikke en anbefaling af de enkelte selskaber fra klinikkens side.