Den gode historie

Beretninger fra tilfredse kunder

Bartolin

Bartolin, vores han Labrador på 2 år,  har i længere periode haft problemer med kløe og irritation i huden og ørene, og det har været svært for vores tidligere dyrlæge og dermed også os, at finde ud hvilken behandling han havde brug for.

Efter vi flyttede til Dianalund, blev Bartolins problemer endnu værre, både på grund af stress over flytningen og ukorrekt behandling. Hans pels omkring øjne, ører og mund blev kradset væk og han var konstant urolig. Vi tog ham selvfølgelig til dyrlæge igen, denne gang den lokale dyrlæge Dorthe Andersen i Dianalund Dyreklinik.

Her blev Bartolin undersøgt og plejet meget grundigt med det samme, og vi fandt ud af at Bartolin ikke alene er multiallergiker, men at han også havde en slem hud infektion og helt tilstoppede ører. Vi så en tydelig forbedring allerede 14 dage efter vores første besøg hos Dianalund Dyrklinik, og nu har Bartolin har nu fået det rigtig godt, og kommet i behandling for hans allergi.

Vi er meget taknemmelige for den behandling både vi og Bartolin har fået hos Dianalund dyreklinik.

Mvh. Luka, Katharina og Bartolin

 

Før

Efter

 

I er en dyrlægeklinik, som får 5 stjerne ud af 5 mulige!

Jeg vil gerne give mine bedste anbefalinger til Dianalund Dyreklinik v/dyrlæge Dorthe Andersen.

Vi er kommet hos Dorthe igennem mange år med både katte, kaniner og hunde og hver og én har fået perfekt behandling hver eneste gang. Og det varmer så meget, så sødt og kærligt, I tager jer af samt taler til dyrene.

Sætter meget pris på jeres store faglige viden og kompetencer mht bl.a operationer, ultralydsscanning, røntgen, tandrensning og svar på blodprøver med det samme. Tak for altid at have tid til os, også hvis der opstår akut behov.

Når man kommer hos jer, føler man sig altid godt taget imod og man føler sig helt rolig og tryg.

For hos jer er man ikke kun i gode hænder – man er i de bedste!

De venligste hilsner

Dorthe Øfeldt

010622